Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

1e Beukersweide Open (dubbel) toernooi 2019

De toernooicommissie is bezig met de voorbereidingen van het dubbeltoernooi dat in week 26 plaatsvindt. Helaas zien we de laatste jaren een afname van het aantal deelnemers. Om het toernooi voor een groter publiek aantrekkelijk te maken, hebben we besloten om er een open toernooi van te maken zonder “80+ regel”. Na 33 jaar zal de vertrouwde naam “80+ dubbeltoernooi” veranderen in “Beukersweide Open”.

Beukersweide Open wordt een open dubbeltoernooi in de speelsterkte 4 t/m 8 met een minimale leeftijd van 17 jaar. Naast de vaste deelnemers, hopen we ook veel nieuwe deelnemers te mogen begroeten.

Traditioneel wordt dit toernooi weer in week 26 (23-6 t/m 30-6-2019) gespeeld.

Wij willen u graag uitnodigen om aan dit open toernooi deel te nemen. Maximaal kunnen wij 150 dubbels kwijt, dus zorg dat u op tijd inschrijft.

De inschrijving sluit op maandag 11 juni om 24:00 uur of eerder als het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Deelnemers mogen maximaal in 2 onderdelen inschrijven.

De kosten zijn 10 euro p/p per onderdeel.

Er kan worden ingeschreven voor de categorieën 4-5-6-7 en 8 (HD-DD-GD)

Er kan uitsluitend via mijnknltb.toernooi.nl worden ingeschreven. (als u op deze link klikt, komt u automatisch op de inschrijfpagina terecht)

Men kan zich inschrijven met een account, veel toernooispelers hebben dit al. Heeft u nog geen account, dan dient u zich eerst te registreren.

Eventuele verhinderingen (1 verhindering per speler) graag duidelijk aangeven, evenals de vraag of u in de week voorafgaand aan het toernooi ergens anders nog een toernooi speelt. U kunt namelijk worden gevraagd om al op zondag 23 juni een wedstrijd te spelen.

Lees ook het reglement even goed door en merk op dat er in het finaleweekend in principe geen verhinderingen mogelijk zijn. Zondag 30 juni moet u de hele dag beschikbaar zijn en zaterdag 29 juni een groot gedeelte van de dag, anders moet u zich niet opgeven.

met vriendelijke groet namens de toernooi commissie, 

Cor Al, Rimke Vos, Danielle Denkers, Francis Peeters, André Mollink