Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Clubkampioenschappen 2018

OPROEP CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018

Beste leden,
Van dinsdag 05 juni t.m. zondag 10 juni 2018 organiseert de Technische Commissie de “WTC Beukersweide clubkampioenschappen”.

Je kunt je vanaf nu opgeven voor deze kampioenschappen via www.toernooi.nl (klik op de link) of stuur een mailtje naar clubkampioenschappen@beukersweide.nl met daarin alle relevante gegevens. Gaat dit moeilijk, bel dan gewoon even met de organisatie, dit is Rien Tempert 06-30137981, of vul het aanmeldingsformulier in welke je kunt vinden in het clubgebouw. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen wij enkel, dubbel en gemengd dubbel partijen in de speelsterktes  4 / 5,  6,  7,  8 / 9.

Dus beginnelingen zijn ook van harte welkom. Ook onze zomerstopleden kunnen zich aanmelden en zijn van harte welkom. 

De clubkampioenschappen voor onze jeugd zullen lopen via onze tennisleraar en zij krijgen hierover apart bericht. 

Ook dit jaar is er een zgn. 60+ poule. Leden van 60 jaar en ouder kunnen zich hiervoor opgeven en zij spelen de clubkampioenschappen met iets andere regels en iets minder competitief.  In deze week speel je maximaal 3 dubbelwedstrijden, incl. eventuele finale wedstrijden en  de wedstrijden worden op tijd gespeeld en duren 45 minuten.

Wil je als 60+, toch competitiever spelen, kun je je gewoon aanmelden voor de reguliere clubkampioenschappen. 

Er zullen ook partijen gespeeld worden op de zaterdagavond. Begin van de avond wordt er gezorgd voor een lekkere barbecue. Iedereen wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Wij hopen dat zoveel mogelijk leden meedoen, dus schrijf je snel in. 

De Technische Commissie
Rien Tempert 06-3013.7981