Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Clubkampioenschappen HD-DD-GD 2019

OPROEP INSCHRIJVEN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL 2019 

Beste leden, 

Van vrijdag 29 maart t/m zondag 31 maart 2019 organiseert de Technische Commissie de WTC Beukersweide clubkampioenschappen. Aangezien de zomercompetitie een week later van start gaat is dit een ideaal moment om de laatste puntjes op de "i" te zetten en jezelf klaar te stomen voor de start van de competitie.

Dit jaar doen er een recordaantal teams mee aan de zomercompetitie en we hopen dan ook dat een ieder zich aanmeldt voor de clubkampioenschappen. Wij als TC kunnen ons niet voorstellen dat er met zoveel competitiespelers geen clubkampioenschappen kunnen worden gehouden. Geef je dus snel op!!! 

Je kunt je opgeven voor deze kampioenschappen via toernooi.nl (klik op de link en u komt op de juiste pagina terecht) of stuur een mailtje naar clubkampioenschappen@beukersweide.nl.  

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen wij dubbel en gemengd dubbel partijen in de speelsterktes 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

Dus beginnelingen zijn ook van harte welkom. Ook de leden die lessen volgen kunnen zich opgeven via Griet. Zij is in het bezit van een aanmeldingsformulier. Je kunt je natuurlijk ook opgeven via toernooi.nl 

Wij hopen dat zoveel mogelijk leden meedoen, dus schrijf je snel in. 

De Technische Commissie
Dennis Roeloffzen / Raymond Roeloffzen