Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

verslag jeugd noaberscup 2017

Onder prachtige weersomstandigheden werd 26 mei 2017 op het park van WTC Beukersweide weer gestreden om de Noaberscup jeugd. De deelnemende verenigingen streden om de felbegeerde Noaberscup.

De deelnemende verenigingen waren De Veenhorst, Luctor et Emergo, Bekkelweide, TV Wierden en WTC Beukersweide. Achter de schermen is veel werk verzet om deze dag tot een succes te maken en dat is het zeker ook geworden. Onder de warme omstandigheden werd prachtig tennisspel gespeeld in de categorien Rood, Oranje en Groen wat zeer leuk was voor het aanwezige publiek.

Een speciaal woord van dank namens de organisatie voor de broertjes Huib en Ruben Padberg. Deze jongens kwamen ’s ochtends als eerste op het park en hielpen flink met het opbouwen van de banen, en het invallen bij teams waar paar kinderen niet kwamen opdagen. Dankzij Huib en Ruben werden deze poultjes mooi opgevuld. Nogmaals dank Huib en Ruben!

Uiteindelijke winnaar werd TV Bekkelweide uit Geesteren, deze vereniging won de bokaal voor het eerst en ze vertrokken dan ook vol trots en glunderend met de bokaal naar Geesteren.

Zie voor een sfeerimpressie het fotoalbum.