Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Bridgen 2018

Woensdag 16 mei was weer gepland als de afsluiting van een bridgejaar via ons “Beukersweide”. Zoals altijd was daarvoor “De Schaapskooi”  in Hoge Hexel de locatie.

Omdat het in de ochtend nog wat regende, was het aantal fietsers beperkt, 6, maar het weer was toch lekker om te fietsen.

In de Schaapskooi was al koffie en krentenwegge geregeld, en zo startte de dag naar ieders genoegen. Het weer werd geleidelijk aan beter, zodat de lunch, deze keer voor ieder een box, buiten genoten kon worden. Na nog eens drie bridgeronden, was het bridge-deel van de dag voorbij, en konden we genieten van een hapje en een drankje, klaargemaakt door vrijwilligers.

Alle jaren, dat we samen gebridged hebben, was vrijwel de hele organisatie in handen van Ans Lagcher. Zij meldde, dat dit voor de laatste keer was. Zij verdient onze hartelijke dank daarvoor! Meteen meldden zich nieuwe mensen, om haar taak over te nemen, wat wel bewijst , dat deze club bestaansrecht heeft . En zo gaan we maar weer voort, op naar het volgende jaar !

Ans Lagcher
Justine van de Wijngaert
Jan Jans
Hans Kiekebelt