Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Slotavond klaverjassen-Jokeren 23-3-2018

 Verslag slotavond van klaverjassers en jokeraars. 

Wij hebben 14 gezellige kaartavonden afgesloten met mooie prijzen, heerlijke hapjes en gebak van Sinie. ABCers Jan Hessink en Inga Tuinte hebben keurig netjes de bardienst op zich genomen en deze avond verliep vlekkeloos.

Elke deelnemer had een prijs, de 1e drie deelnemers die de beste scores hadden met klaverjassen of jokeren kregen een VVV bon met een fles wijn. Daarna mocht elke deelnemer een prijs uitzoeken op de tafels die rijkelijk waren voorzien met 50 prijzen met van alles en nog wat.  

Om 22.00 uur gaf Frank Geerdink een prachtig uitleg hoe de senioren met hun conditie en pijntjes om moesten gaan. Er werden vele vragen gesteld over de pijntjes die men voelde en wat het beste was om deze te verzachten.  

Nadat alle prijzen waren verdeeld heeft Sinie - Ans en Johan toegesproken namens alle kaarters. Zij vertelde dat Ans en Johan maanden bezig zijn geweest en stad en land hebben afgezocht om 50 prijzen te bemachtigen. Wij werden verrast met een waardebon van Kaas&Smaak. 

Onze voorzitter Harry Buter heeft daarna PPC Pret en Plezier Commissie in het zonnetje gezet en aan Dinie, Dedy en Johan een waardebon van poelier Rene Wessel overhandigd. Om 23.00 uur ging iedereen tevreden naar huis en ik hoop dat men in september weer gaan genieten van de kaartavonden.

Geniet deze zomer van ik hoop mooi weer en de vakanties en ik zie jullie graag terug in september, Voor meer foto's zie fotoalbum

Groetjes,
Johan braakman