Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag Koaleneuzentoernooi 4 okt.

4 oktober: de derde speelavond van de Koale Neuz’n.

Een avond die zich kenmerkte door een groot aantal verhinderingen, maar toch is elk team er gelukkig  in geslaagd om een vervang(st)er te vinden. Het team van Winterpeentjes moest het stellen zonder captain Alexandra, de wedstrijdleiding  ging voortreffelijk. Tijdens het inspelen bleek ze nog teveel last te hebben van een oude zweepslagblessure. De zweep had ze sowieso thuis gelaten want het team was kansloos tegen de IJskonijnen van Henk Schipper Het werd 0-8. Henk moest invallen voor Herman die met de eerste herfstgriep thuis op de bank lag.

De IJsboertjes het nieuwe team van Dedy speelden hun eerste wedstrijd en won die glansrijk van de Sneeuwkanonnen waar Herrold meedeed. Ook Hilly Nijenbanning viel in bij dit team.

Bj de IJspegels had men Annie Bijlsma bereid gevonden om in te vallen. Verder hadden de Stamppotters twee invallers te weten Bas Kok en Marin Nijland. Zij speelden verdienstelijk gelijk tegen IJspegels. Judith kan helaas tot eind oktober geen beroep doen op Gerard van Dijk.

Koen Roelofs is mogelijk een nieuwe koale neuz’n speler. Hij is voorgesteld door Margriet. Eventueel kan ook een beroep worden gedaan op Leon (de partner van Eva Tibben)

Uitslagen: en hier stand

Met vriendelijk groeten
Herman Wever