Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag Koaleneuzentoernooi 6 december.

Beste koale neuzers,

De planning voor deze speelronde was perfect. Alle teveel gegeten pepernoten en chocoladeletters konden met veel energie worden weggespeeld. Ook al zaten bij een enkeling de pepernoten wellicht nog wat in de weg.

Persoonlijk niet veel van de wedstrijden meegekregen door andere afspraken. Wel gezien dat zelf met bloed op het voorhoofd Henk Schipper het maximale had gegeven. De dames hadden de wond deskundig verbonden. Zijn team won uiteindelijk royaal van de Winterpeentjes.

In poule C zijn de Stamppotters niet te stoppen en wonnen alweer met 8-0 De ander wedstrijden in poule A en B eindigden in een gelijk spel. Hierdoor veranderde de tussenstand niet. IJskonijnen heeft weer aansluiting bij de Sneeuwkanonnen en de IJsboertjes (zij hebben 1 wedstrijd meer gespeeld).

De tussenstand in poule A is ook niet veranderd waarbij moet worden aangetekend dat Après Ski en sneeuwvlok nog 2 wedstrijden achterlopen.   STAND

Nog even een aanvulling op de vorige speelronde: niet alleen Harry Büter speelde als invaller de hele avond, dat deed ook Rianne de Visser. Verder het bericht dat Neeltje geblesseerd is zodat haar team wel erg krap in de spelers/speelsters zit. Het zou mooi zijn als dat team gesteund wordt met invallers. 

Uit de appberichten valt op te maken dat er voor een enkel team lastig is om een goede opstelling te krijgen maar dat ook invallers worden aangeboden vanuit andere teams. In overleg met de Koale Neuzencommissie en de tegenstander kan eventueel worden uitgeweken naar een andere avond. Maar uitgangspunt blijft spelen op het geplande tijdstip.

Met vriendelijk groet

Alexandra, Nicolette, Herman