Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag koaleneuzen 7 december

Hallo koale neuzen, 

Donderdag 7 december was een trieste dag met veel regen en wind. Veel denkwerk voor de weergoden om te bepalen of er die avond wel kan worden gespeeld. Maar niet getreurd, zo rond 19.10 uur ging het minder regenen en waren alle deelnemers met vrolijke gezichten binnengekomen en gingen zonder beginsignaal heel spontaan de baan op. En na afloop van de eerste serie wedstrijden lieten zij blijken een "mooie" tennisavond te hebben gehad.

De tweede serie wedstrijden ging qua weersomstandigheden beter en was het nagenoeg droog maar wel lekker koald. De resultaten van deze speelavond waren als volgt: 

Poule A (stand)
Beide wedstrijden in deze poule eindigden in 4-4. Met deze uitslagen blijft het in deze poule ontzettend spannend. Na twee volledige speelrondes gaat Apres ski aan de leiding met 28 punten en wordt op de voet gevolgd door Sneeuwschuivers met 27 punten en IJsbrekers met 26 punten. De laatste plaats in deze poule wordt ingenomen door Sneeuwvlok met 15 punten. 

Poule B (stand)
De Sneeuwkanonnen hadden twee ervaren speelsters als invallers, namelijk Hillie Nijenbanning en Dinie van Nuenen. Deze invalsters speelden 5-5 tegen Rimke en Rianne van Winterpeentjes en de overige wedstrijden werden door Sneeuwkanonnen gewonnen, einduitslag 7-1.

IJskonijnen won met 6-2 van Kluuners waar algemeen invaller Jan Veneman meespeelden (voor een uitgebreid verslag zie www.beukersweide.nl).

In deze poule gaan Sneeuwkanonnen met 38 punten aan de leiding, voor IJskonijnen met 28 punten en Winterpeentjes met 22 punten. Kluuners bezetten de laatste plaats met 8 punten.  

Poule C (stand)
Nooitgedagt met invalster Marianne Timmerman verloor met 6-2 van de Stamppotters met invalster Esther Boes. IJsbergen won met 6-2 van de IJspegels. In deze poule een nieuwe koploper namelijk Stamppotters die leidt met 34 punten voor Nooitgedagt met 33 punten. De IJsbergen met 17 punten hebben de IJspegels naar de laatste plaats verwezen met 12 punten. 

De volgende speelavond is donderdag 21 december. Uit alle apptjes is gebleken dat 21 december geen problemen geeft qua bezetting. Dus ijs en wederdienenden gaat donderdag 21 december gewoon door. 

Tot dan.
de commissie,
Nicolette, Alexandra en Cor