Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag koaleneuzen 5 oktober

 

Hallo koale neuzen, 

De ochtend van donderdag 5 oktober begon zeer regenachtig maar de avond eindigde in prima tennisweer. Het was gezellig op Beukersweide met 6 tennisbanen voor koale neuzen. Sportieve maar vooral spannende wedstrijden en natuurlijk met een gezellige nazit in de kantine.  

Poule A
Sneeuwschuivers won vrij gemakkelijk met 6-2 van Sneeuwvlok. IJsbrekers, met als nieuwe aanwinst Hans de Visser, speelde na een spannende strijd met 4-4 gelijk tegen het altijd lastige Apres ski. In deze poule leiden Sneeuwschuivers en IJsbrekers met 12 punten en deze teams treffen elkaar op 19 oktober. 

Poule B
De inhaalwedstrijd van 21 september tussen Winterpeentjes en Kluuners (met invalster Heleen) eindigde in een 6-2 overwinning voor Winterpeentjes. Sneeuwkanonnen (met nieuwe koale neus  Jeroen Bezemer) won overtuigend met 8-0 van de Kluuners. 

En dan het treffen tussen Winterpeentjes en IJskonijnen oftewel tussen Alexandra en Rien. De IJskonijnen wonnen met 5-3 en Rien met Judith wisten de mixpartij met liefst 9-2 te winnen van Alexandra en Jan. En het was nog lang onrustig is huize Hoevink/Broekhuizen. In deze poule B gaan Sneeuwkanonnen riant aan de leiding met 12 punten. 

Poule C
De oplettende captain Sander Bergboer van IJsbergen maakte zeer snel gebruik van het blik met invallers en contracteerde Janine Moes (welkom bij koale neuzen) voor 2 wedstrijden. IJsbergen verloor zondag (vandaag) met 5-3 de inhaalwedstrijd tegen Nooitgedagt en afgelopen donderdag speelden zij (met invaller Jan Veneman) 4-4 tegen de Stamppotters. Stamppotters werd gelukkig even bijgestaan door onze Dedy omdat een stakende onderwijzeres in de file was beland. Nooitgedagt won met 6-2 van de IJspegels (met de nieuwe koale neus Mariëlle Rouweler) en leidt met 11 punten in poule C. 

Volgende speelavond is donderdag 19 oktober en aan allen het verzoek: Kom op tijd want er staan drie andere tennissers te wachten en die staan letterlijk en figuurlijk in de kou. 

Groeten
De commissie
Alexandra, Nicolette en Cor