Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag koaleneuzen 25 Januari

Hallo koale neuzen,
De laatste speelavond was een toetje in deze toch wel spannende competitie. De nummer 1 tegen 2 en 3 tegen 4.  

Poule A
Sneeuwschuivers wonnen met 6-2 van de IJsbrekers. Apres ski (met de mystery quest) won met 8-0 van Sneeuwvlok met het gevecht tussen Mariska en Jeroen Baake. Na een 5-2 achterstand wist Jeroen toch nog de overwinning binnen te halen in de mix met Neeltje. 

Poule B
In deze poule het toppunt van sportiviteit. Sneeuwkanonnen leent Jeroen Bezemer uit aan Winterpeentjes en loopt het eerste verlies met 5-3 tegen dezelfde Winterpeentjes op. IJskonijnen won met 7-1 van de Kluuners (met onze trouwe supporters Jan en Marietje Veneman als invallers).  

Poule C
Stamppotters (met invaller Tonnie Grootelaar) verloren met 6-2 van Nooitgedagt. IJsbergen en IJspegels maakten er een spannende pot van het werd 4-4. Heel mooi dat bij de IJspegels Marieke Bots weer op de baan stond na een langdurige ernstige blessure.  

En wie zijn de kampioenen???? Dat wordt bekend gemaakt tijdens de slotavond. 

SLOTAVOND van koale neuzen is op donderdag 22 februari.
Er wordt die avond van 19.00 tot 22.00 uur getennist. Alle teams door elkaar maar wel op speelsterkte. En om 22.00 uur is de onvergetelijke prijsuitreiking en daarna de gezellige nazit in ons mooie clubhuis. Kun jij niet om 19.00 uur aanwezig zijn, geen probleem. Meld even hoe laat je er wel kunt zijn. 

Meld je aan voor deze slotavond door een berichtje naar koaleneuzen@hotmail.com of een appje naar 06-53588830. Verzoek aan de aanvoerders om ook de invallers van hun team uit te nodigen voor deze slotavond.  

Groeten namens de commissie.
Cor