Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag IJskonijnen donderdag 7 december

Na een dag met hele slechte weersvoorspellingen, regen harde wind en wat nog meer, mochten de Yskonijnen om half negende baan op. Weerman Cor, onze eigen Piet Paulusma, had dit al voorspeld aan de verslaggever.
Slechts een klein beetje motregen verwelkomde ons maar al snel was het droog en heerlijk KN-tennisweer. 
Na een korte warming up wilden Rien (vervanger van Henk die z'n knie verdraaid had) en ook tegenstander Henk V. al direct beginnen.
Dat lukte de eerste 2 games ook heel aardig want die werden "simpel" gewonnen. Maar daarna was de tegenstander Kluuners (met Jan V. als invaller voor de nog geblesseerde Gerard M.) opgewarmd en begonnen we de games in te leveren. Uiteindelijk werd het 6-2 voor de Kluuners.

Bij de dames (Carine en Laura) ging het wat dat betreft beter. Vanaf het begin hadden zij een voorsprong op de kluunsters (Anja en Jose) en wonnen met 5-3. De mixpartijen werden beide door de Yskonijnen gewonnen waarbij opviel dat Carine en Herman een voorsprong van 6-0 nog zagen slinken maar uiteindelijk werd met 8-5 gewonnen. De ander mixpartij met Rien en Laura werd verdienstelijk gewonnen van Henk V. en Jose T.

een listigheidje van Rien om het scorebord te beïnvloeden werd op het laatste moment doorzien door Henk. Maar dat mocht niet baten, de eindstand was 7-5 voor de Yskonijnen. Al met al een mooie afsluiting van het tweede trimester.

De laatst wedstrijd van 2107 staat gepland op 21 december. Dan zal Henk Rien vervangen.

Uit de groepsapp van de KN-aanvoerders blijkt dat alle teams verwachten met de sterkst mogelijke opstelling te kunnen aantreden om het jaar waardig te kunnen afsluiten met vooral een mooie derde helft met kerstborrel.