Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag IJskonijnen 8 februari

TOT SLOT.
De laatste wedstrijd van de KN-competitie 2017-2018, en tevens het laatste Yskonijnenverslag van mij. We hadden nog wat goed te maken tegen de Kluuners na de zeperd van 0-8 in de vorige wedstrijd. Rien was tot op het bot gemotiveerd, en stond even stijf van de spanning maar het resulteerde wel in een goed resultaat. De ene na de andere opslag werd vol overtuiging omgezet in een punt. Bij de herendubbel werd het 7-1. De damesdubbel werd eveneens gewonnen met 4-3. Laura had wel wat problemen met de hoogte van het net. Zij overweegt en klacht in te dienen bij het team baanonderhoud. Vooral in de mixpartij had zij daar last van en ook Rien liet zien dat het net ietsje te hoog afgesteld was. Uiteindelijk speelden ze gelijk (4-4) tegen Henk en Jose. De andere mixpartij werd door Carine en Herman gewonnen, 8-6. Bij de Kluuners waren er personele problemen en die werden opgelost door het echtpaar Veneman waarvoor dank. Zonder hen hadden we niet kunnen spelen en dat zou jammer geweest zijn. Al met al zijn we toch met een goed gevoel geëindigd dit jaar.

We doen dan ook zeker volgend jaar weer mee. De teamsamenstelling hebben we al weer rond. Eva komt het team Yskonijnen versterken. Judith heeft een sabbatical (rustend lid). We hebben Henk Schipper gekozen als de nieuwe captain/aanvoerder van het team. 

We hebben nu alleen nog de slotavond. Deze is op 22 februari aanstaande in plaats van 15 maart. Komt allen. Dan worden ook de kampioenen van de poules bekend gemaakt door de altijd enthousiaste maar helaas vertrekkende organisator Cor Al.

Cor heel erg bedankt voor al die jaren dat je met de dames leiding hebt gegeven aan de koale neuz'n competitie. We hebben het altijd gewaardeerd. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon. Pas goed op hem samen met Els en geniet van alle mooie momenten die ongetwijfeld komen.