Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

snert-slot toernooi 2017

Een prachtige dag voor het Snert/Slottoernooi 12 november 2017.

Wij verwelkomden 41 deelnemers, 2 x 5 banen waren bezet, toch mooi voor een dag in november. Helaas waren er dit keer ook weer een paar afmeldingen o.a. door blessures. De snert van Inga Tuinte was als vanouds zeer goed. Zoals gezegd de beste snert van Wierden en verre omgeving. Tevens heeft Inga Tuinte met Jan Hessink, Neeltje Dikkeschei en Rogier Lagcher de bardienst weer optimaal laten verlopen. Al met al was het weer een geslaagd toernooi.

De 5 spelers met meest aantal games hebben de eer gehad de 5 soeppakketprijzen weg te geven aan de deelnemers van het toernooi. Alle niet prijswinnaars hebben een heerlijke rookworst mee genomen die voor de helft gesponserd zijn door AH Wierden.

Wij als commissie hebben weer erg veel plezier beleefd aan dit toernooi en hopen dat de leden ook weer meedoen aan Stampotbuffettoernooi op vrijdag 15 december 2017. Tevens willen wij bestuur bedanken voor de leuke attentie.

Uitnodiging volgt z.s.m. om deel te nemen aan Stampotbuffettoernooi op 15 december waar men ook kan gaan Klaverjassen en Jokeren.

Voor de vele foto's zie het fotoalbum

De PretPlezierCommissie,
Dinie van Nuenen,
Dedy Go
Johan Braakman