Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Aanmelden voorjaarcompetitie 2019

Beste leden, 

In april volgend jaar start de voorjaarscompetitie 2019. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Naast de ‘reguliere’ voorjaarscompetitie is het ook mogelijk deel te nemen in de 8/9-competitie en/of de zomeravondcompetitie. Er geldt verkort spelen in dubbelpartijen (in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Meer informatie over de competitie kun je vinden op de site van de KNLTB (www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie).  

8/9-competitie

Voor beginners met speelsterkte 8 of 9 wordt de 8/9-competitie aangeboden. Het is een mooie vorm om kennis te maken met competitie en op eigen niveau competitie te spelen. Voor de 8/9-competitie geldt compact spelen, Dit houd in: het spelen van een beslissend punt bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Meer informatie is te vinden op www.knltb.nl/89.   

Zomeravondcompetitie

De zomeravondcompetitie kan naast de ‘reguliere’ voorjaarscompetitie of 8/9-competitie gespeeld worden en wordt aangeboden op 7 woensdagavonden in de maanden mei en juni. Ideaal voor spelers die vaker willen spelen of niet beschikbaar zijn in het weekend. Ook in de zomeravondcompetitie geldt compact spelen. Meer informatie is te vinden op www.knltb.nl/zomeravond 

Onder het menu competitie vind je een overzicht van het totale aanbod en de speeldata voor de voorjaars- en 8/9-competitie (de zomeravondcompetitie wordt op 7 woensdagavond in mei en juni gespeeld). De vrijdagavond zit al vol, maar op de andere dagen is nog voldoende plek. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle competitiesoorten €50 per team.  

Als je mee wilt doen met de voorjaars- of 8/9-competitie, geef je team dan uiterlijk 6 januari 2019 op via een reply op deze mail. Het opgeven voor de zomeravondcompetitie kan nog tot half maart. Geef in de mail aan in welke competitie jullie deel willen nemen (dagdeel en competitienaam) en met welke personen (namen is voldoende). Heb je nog geen team, maar wil je wel graag competitie spelen? Geef je dan individueel op (inclusief dagdeel en soort competitie waarin je zou willen deelnemen). Wij zullen dan kijken of we een nieuw team kunnen vormen of dat je wellicht kunt aansluiten bij een bestaand team.  

Na een aantal dagen ontvang je een bevestiging van je inschrijving per mail. Mocht je deze niet ontvangen, stuur dan even een bericht naar mijn privé-mailadres (zie hieronder). Mocht je verder vragen hebben naar aanleiding van deze mail, bel/app/mail me gerust.  

Vriendelijke groeten, namens de TC,

Arlette Getkate
arlette_getkate@hotmail.com
06-44162081