Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Inschrijven najaarscomp. 2018

In september start de najaarscompetitie 2018. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Voor beginners is de 8/9 competitie op zondagmiddag een leuk opstapje om in wedstrijdverband te spelen. 

In de bijlage vind je een overzicht van het aanbod gesorteerd op dag(deel) en de data waarop gespeeld zal worden. Meer informatie over de competitie kun je vinden op de site van de KNLTB (www.knltb.nl)

Als je mee wilt doen, geef je team dan uiterlijk 30 juni op via een reply op deze mail. Geef in de mail aan in welke competitie jullie deel willen nemen (dagdeel en competitienaam) en met welke personen (namen is voldoende). 

Heb je geen team kunnen vormen, maar wil je wel graag competitie spelen? Geef je dan individueel op (inclusief dagdeel en soort competitie waarin je wilt deelnemen). Wij zullen dan kijken of we een nieuw team kunnen vormen of dat je wellicht kunt aansluiten bij een bestaand team.  

Data's 
competitie aanbod/dagen

Indien je vragen hebt over de competitie kun je contact met ons opnemen via dit email adres of via onze persoonlijke contactgegevens (zie hieronder). 

Vriendelijke groeten, namens de TC,
Arlette Getkate (arlette_getkate@hotmail.com, 06-44162081)
Laura Hofman (laura-hofman@hotmail.com, 06-44077585)