Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Vrijwilligersavond 2017

Op 2 september jl. werd onder prachtige zomerse omstandigheden de vrijwilligersavond 2017 gehouden. Onze penningmeester Judith Mulder vierde haar 12,5  jarig huwelijk en onze webmaster Henk Meijer zelfs zijn 40 jarig huwelijk. Vanaf deze plaats beide alsnog gefeliciteerd met dit heugelijke feit.

Het thema dit jaar was “de jaren 70”, veel mensen hadden zich leuk uitgedost voor dit thema en er liepen  prachtige creaties rond.

De vrijwilligers werden toegesproken door  “interim Harry” Rogier. In het dankwoord werden de vrijwilligers allemaal bedankt voor hun inzet  voor het afgelopen jaar. Onze voorzitter Harry had ook een huwelijksfeest in de familie en schoof later met zijn eega aan op deze avond.

We zaten gezellig te barbecueën met elkaar en nadat we lekker hadden gegeten werd de vrijwilliger van het jaar 2017 bekend gemaakt en dat is voor 2017 Gerard Meenhuis geworden. Gerard  verzorgt al jaren het geluid, internet wifi etc., voor onze club. En zelfs op het oude park waar de electra  op het laatst te wensen overliet, was Gerard altijd bij een storing in no time aanwezig om de storing te verhelpen. Een hardwerkende stille kracht, die anoniem en ver buiten de spotlights heel veel werk heeft verzet voor onze vereniging. Unaniem waren wij dan ook van mening dat Gerard dit heeft verdiend en de bijbehorende bokaal werd hem dan ook “als een donderslag bij heldere hemel “ overhandigd.

Ook werd er een topper uit de jaren ’70 gespeeld, “Ren je rot”, Jan Hessink kwam als kenner in de eerste ronde als grote winnaar uit de finale.

Op de fotosite en facebooksite van onze club staan diverse foto’s geplaatst van deze avond.