Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Koaleneuzen competitie 2019-2020

Koale Neuzen competitie blijft op donderdag. 

Enkele weken geleden zijn de aanvoerders van de Koale Neuzen teams door onze voorzitter, Harry Büter, benaderd met de vraag of een andere speelavond voor de Koale Neuzen competitie bespreekbaar was.
Reden voor dit verzoek was vooral het aantal banen dat beschikbaar is op de donderdag door competitie en lessen waarvoor 2 banen beschikbaar moesten zijn. Op maandag zijn er door het wegvallen van de TOSS geen activiteiten en dus 6 banen beschikbaar. Daarnaast wilden we ook rekening houden met de kaartavonden op donderdag waardoor de barruimte voor een gezellige nazit niet altijd beschikbaar is en we alleen de vergaderkamer konden gebruiken. 

Uit de reacties die we via de aanvoerders-app hebben ontvangen, en samengevat door Harry in een overzicht, concluderen we dat de maandagavond geen echte optie is. De meeste aanvoerders geven aan dat niet alle teamleden een andere avond willen en een voorkeur hebben voor de donderdag. Ook geven zij aan dat het voor een aantal spelers een reden is om zich terug te trekken. 

Alles overziend zijn wij als commissie dan ook van mening dat we alles bij het oude laten en dat Koale Neuzen gewoon op donderdagavond zal worden gespeeld door zoveel mogelijk leden.

Voor de organisatie zullen we waarschijnlijk een beroep doen op enkele vrijwilligers om ons te helpen bij de wedstrijdleiding etc. Medio augustus beginnen we met de voorbereidingen voor de Koale Neuzen competitie. Mogelijk zullen in de teams her en der enkele veranderingen gaan plaatsvinden door afzeggingen om uiteenlopende begrijpelijke redenen en persoonlijke wensen. 

Heb je zin om ook mee te gaan doen aan de Koale Neuzen competitie dan kun je je aanmelden via het emailadres: koaleneuzen@hotmail.com 

Vermeldt dan behalve je naam ook je emailadres en (mobiel) telefoonnummer. De captain van het team waarbij je wordt ingedeeld neemt dan contact met je op zodra het competitieschema bekend is. 

Met vriendelijk groeten,

De Koale Neuzencommissie,
Alexandra, Nicolette en Herman