Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

verslag Snert-slottoernooi 2018

Een prachtige dag voor Snert/Slottoernooi op zondag 11 november 2018.
Wij verwelkomen 44 deelnemers, alle banen waren bezet, toch mooi voor een dag in november. Helaas waren er dit keer ook weer een paar afmeldingen o.a. door blessures.

De Snert van Inga Tuinte was als vanouds zeer goed. Zoals gezegd de beste Snert van Wierden en verre omgeving. Tevens heeft Inga Tuinte met Jan Hessink, Neeltje Dikkeschei de bardienst weer optimaal laten verlopen. Al met al weer een gezellig en geslaagd toernooi.

De sterkste spelers met meest aantal games hebben de eer gehad de 5 soeppakket prijzen weg te geven aan degene die men …...... aardig of sportief vond.  Alle wedstrijden hebben maar weinig verschil gemaakt met aantal games die men scoorde, dat betekend dat de wedstrijden goed op sterkte waren ingedeeld. Alle niet prijswinnaars hebben een heerlijke rookworst mee genomen die voor de helft gesponserd zijn door AH Wierden.

Mirjam heeft namens het bestuur de PPC commissie bedankt voor de organisatie van verschillende toernooien en de kaartclub met een waardebon als dank. Wij als Commissie hebben weer erg veel plezier beleefd aan dit toernooi en hopen dat  de leden ook weer meedoen aan Stamppotbuffettoernooi op vrijdag 14 december 2018.

foto's in het menu FOTO'S

Uitnodiging staat reeds op de website van WTC Beukersweide om deel te nemen aan Stamppotbuffettoernooi op 14 december 2018 waar men ook kan gaan Klaverjassen en Jokeren.

De PretPlezierCommissie ,

Dinie van Nuenen,
Dedy Go
Johan Braakman