Voor de beste weergave kunt u het beste uw scherm een kwartslag draaien

Verslag Stamppot toernooi 14-12-2018

buffettoernooi op 14 December 2018. Voor de 4e keer op ons eigen mooie park waren de weergoden ons ook weer goed gezind.  Wij verwelkomen 32 deelnemers, 24 tennissers en 8 kaarters. Enkele tafels waren bezet waarop werd gekaart en 3 banen werden bespeeld door de tennissers. Tijdens de pauze werd er door de tennissers ook nog even een kaartje gelegd. Helaas waren er een paar afmeldingen o.a. door blessures.

De Stamppot van Slagerij Berend Hoff in Wierden ging er goed in bij onze kaarters en tennissers. Al met al weer een geslaagd toernooi mede omdat er ook op speelsterktes werd gespeeld.

Zeer belangrijk is dat wij alle e-mail adressen hebben van onze leden, elk toernooi wordt door onze website beheerder Henk Meijer een mail gestuurd om je in te  schrijven.

De prijswinnaars werden dmv een getrokken lot door Sinie Reekers met hun deelnemersnummer verrast.  Als klap op de vuurpijl trok zij haar 1e lot op haar eigen naam waardoor zij de lachers op haar  hand kreeg. De 5 mooie kerstprijzen  werden met plezier ontvangen.

Wij als Commissie hebben weer erg veel plezier gehad om dit toernooi te mogen organiseren en hopen dat  de leden ook weer meedoen aan Openingstoernooi in maart 2019. Zie fotoalbum voor meer foto's

De PretPlezierCommissie ,

Dinie van Nuenen,
Dedy Go
Johan Braakman